област Велико Търново
Сподели
22 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

Цветан Цветанов и Цвета Караянчева бяха първите политици, уважили честванията по повод Независимостта във Велико Търново

Цветан Цветанов и Цвета Караянчева бяха първите политици, уважили честванията по повод Независимостта във Велико Търново

Днес председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е в старата столица Велико Търново, кoято отново е център на националните чествания по повод едно от най-великите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България!

Заедно с Цветан Цветанов е и заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, колегите им от Парламентарната група на ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, областният управител проф. Любомира Попова, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов и представители на местната власт. Рано сутринта, заедно с кмета на града и домакин на честванията Даниел Панов, те пристигнаха в църквата „Свети 40 мъченици“, където в 7.30 часа започна традиционната празнична Света литургия. 

Цветан Цветанов ще участва в тържествените прояви във Велико Търново днес и използва възможността да поздрави всички родолюбиви граждани от страната, които се стичат в старата ни столица, за да се преклонят пред паметта на радетелите на свободата, извоювали нашата Независимост. „Честит празник! Да пребъде България!“, обърна се към присъстващите Цветан Цветанов.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ