област Велико Търново
Сподели
09 яну 2019
Автор: ОбластВТ

Пощенските станции в община Горна Оряховица вече продадоха първите е-винетки за 2019

Пощенските станции в община Горна Оряховица вече продадоха първите е-винетки за 2019

Електронни винетки за 2019 г. вече могат да се купуват и от офисите на „Български пощи“ в община Горна Оряховица. От вчера на обяд, когато започна продажбата в пощенските станции, до днес в Горна Оряховица има продадени над 30 винетни стикера. Възможно е до края на работния ден, този брой да достигне и 100, информираха от горнооряховската пощенска станция.

Продажбата на винетки се извършва на каса в офисите на „Български пощи“ в рамките на работното време на съответната пощенска станция. В община Горна Оряховица винетки могат да бъдат закупени от пощенските станции на всички населени места, с изключение на селата Стрелец и Паисий.

При закупуването на винетен стикер от пощата е необходимо да се знае само регистрационният номер на автомобила. Преди да бъде изписано името и фамилията на клиента, и да се положи подпис върху предоставения от пощенския служител служебен бон, е необходимо да се провери дали данните са въведени коректно. След като клиентът извърши проверката и постави своя подпис, винетката се потвърждава. Потвърдена винетка не може да се връща или преработва.

За категории К1 и К2 годишни винетки няма да се продават. За категория К3 се въвежда „уикенд“ винетка, която ще важи от петък 12.00 ч. до неделя 24.00 ч.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ