област Велико Търново
Сподели
15 окт 2020
Автор: ОбластВТ

Поредни общи приемни за граждани организират великотърновските народни представители от ГЕРБ

Поредни общи приемни за граждани организират великотърновските народни представители от ГЕРБ
Поредни съвместни приемни за граждани организират тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ. Те ще се проведат в Свищов и Полски Тръмбеш, на 19 октомври (понеделник).

От 11:30 часа започва приемната за жителите на дунавската община. Депутатите от най-голямата парламентарна група инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, заедно с председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, ще бъдат на разположение на гражданите в Зала 1 на Общината, на ул. "Цанко Церковски"№ 2. За предварителни записвания – тел. 0882336307.

Представител на местната власт ще присъства по време на депутатската приемна и в Полски Тръмбеш, в лицето на зам.-председателя на ОбС д-р Емил Енчев. Приемното време там започва от 14,30 ч., а срещите ще се провеждат в сградата на Общината, зала на Общинския съвет. За записвания – тел. 0893626111.

Народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов вече проведоха свои общи приемни за жителите на Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец. Предстои такива да се организират и в останалите общини от областта. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ