област Велико Търново
Сподели
26 апр 2021
Автор: ОбластВТ

Нова победа за хандбалния "Локомотив" ГО в А-РХГ

Нова победа за хандбалния Локомотив ГО в А-РХГ

В мач от ХХ на А "РХГ" хандбалният "Локомотив" (Горна Оряховица) победи съименника си от Мездра като гост с 28:36 (18:22). Срещата, провела се в спортна зала на град Вършец, започна равностойно. В началните минути никой от двата отбора не успя да се откъсне в резултата с повече от гол. Равенството се запази почти до края на първата част. В оставащото време горнооряховските железничари наложиха превес и поведоха. До края увеличиха преднината и се оттеглиха на почивката при резултат 18:22.

Второто полувреме започна с нови попадения за гостите. Домакините пробваха с различни схеми и тактики, но не успяха да стигнат до обрат и доиграха срещата до крайното 28:36.

След този кръг, горнооряховчани заемат четвърто място след "Осъм" и "Пирин-64". Трите отбора са с еднакъв брой точки. "Шумен-61" вече е шампион, кръг преди края на първенството.

Локо: Георги Маринов, Стефан Димитров, Михаил Пенев, Исмет Хаджиев, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров,  Николай Генов, Радослав Йорданов, Михаел Иванов, Георги Кръстев.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
11 май