област Велико Търново
Сподели
26 апр 2021
Автор: ОбластВТ

Нова победа за хандбалния "Локомотив" ГО в А-РХГ

Нова победа за хандбалния Локомотив ГО в А-РХГ

В мач от ХХ на А "РХГ" хандбалният "Локомотив" (Горна Оряховица) победи съименника си от Мездра като гост с 28:36 (18:22). Срещата, провела се в спортна зала на град Вършец, започна равностойно. В началните минути никой от двата отбора не успя да се откъсне в резултата с повече от гол. Равенството се запази почти до края на първата част. В оставащото време горнооряховските железничари наложиха превес и поведоха. До края увеличиха преднината и се оттеглиха на почивката при резултат 18:22.

Второто полувреме започна с нови попадения за гостите. Домакините пробваха с различни схеми и тактики, но не успяха да стигнат до обрат и доиграха срещата до крайното 28:36.

След този кръг, горнооряховчани заемат четвърто място след "Осъм" и "Пирин-64". Трите отбора са с еднакъв брой точки. "Шумен-61" вече е шампион, кръг преди края на първенството.

Локо: Георги Маринов, Стефан Димитров, Михаил Пенев, Исмет Хаджиев, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров,  Николай Генов, Радослав Йорданов, Михаел Иванов, Георги Кръстев.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ