област Велико Търново
Сподели
13 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

"Нова музика" представи своя нов сингъл - "Има Смисъл"

Нова музика  представи своя нов сингъл - Има Смисъл

Популярната горнооряховска музикална група "Нова Музика" днес пусна своя нов сингъл. Парчето се казва "Има смисъл" и вече направи своя официален дебют.
"Нова Музика" е съставена от изпълнителите Иван Иванов, Йоана Маринова, Ирена Куцарова, Десислава Златева, Десислава Ашикова, Кристиана Петкова, а неин нов музикален процудент е известният изпълнител и част от журито на Х-Factor - Любов Киров.

"Да продуцирам млади и талантливи български изпълнители за мен е кауза,която означава много. Аз вярвам в приемствеността между поколенията в музиката изатова реших да подкрепя изключително талантливите изпълнители от Нова Музика и да стана техен продуцент" коментира певецът. 

Текстът на "Има Смисъл" е написан от друго популярно лице в българския шоубизнес - Михаела Филева, която сподели: 
"За мен е много голяма радост да работя с такива креативни изпълнители и вярвам, че тяхната кариера тепърва ще се развива. С удоволствие написах текста на „Има Смисъл“, защото вярвам, че българската музикална сцена има нужда от позитивни, млади и талантливихора като тях"


Музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов, написал десетки хитове като „Нека Вали“ на Мария Илиева и „Знам“ на Любо Киров. Сингълът е мастериран в Съединените Щати при специалисти, които работят с Pitbull, Flo Rida, John Mayer и Fifth Harmony.
За видеото на сингъла се погрижи известният режисьор Люси Иларионов, а оператор е Георги Марков. Видеото е заснето за 15 часа, като за това време са използвани 5 локации. Специално за снимките е затворен цял етаж от паркинга на столичен мол, където младите артисти заснемат една от първите сцени.
В клипа изпълнителите сменят три визии, за които се грижи невероятният екип от стилистът Криастиан Пижов, коафьорът Стоян Кунев и гримьорът Гергана Пащрапанска. За облеклата на артистите се отзовават H&M и Forever21, които за пръв
път решават да направят колаборация с български изпълнители.

„Ние сме изключително щастливи и поласкани от факта, че изпълнител като Любо Киров повярва в нас и реши да работим заедно. Това за нас означава много и най-вече ни доказва, че има смисъл да се занимаваме с това, което обичаме“ – споделят младите изпълнители.

„Българската музикална сцена в момента има нужда от група, която да прави
качествена поп музика. Затова съм убеден, че хората ще се влюбят в Нова Музика“
– заключи Любо Киров.
Сингълът „Има Смисъл“ се издава от компанията MySoundUniverse и ще бъде представен първо в ефира на Бг Радио. 


Желаем успех на парчето и се надяваме скоро да го слушаме навсякъде. 

 

 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ