област Велико Търново
Сподели
18 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев изказа благодарности на работилите по ВиК аварията

Инж. Добромир Добрев изказа благодарности на работилите по ВиК аварията

В личния си профил във Фейсбук, кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев изрази благодарност към служителите на "ВиК Йовковци" и  служителите на сектор „Специализирани оперативни дейности” относно успешното отстраняване на голяма авария в срок.

"В качеството си на кмет на Община Горна Оряховица, но и най-вече като гражданин, искам да благодаря на служителите от ВиК „Йовковци”, които работиха по отстраняване на аварията и успяха да пуснат водата за населението в указания от тях срок. 
Благодаря на служителите на Сектор „Специализирани оперативни дейности” при РД ПБЗН – Велико Търново и РС ПБЗН – Горна Оряховица, на Доброволно формирование „Раховец” и Служба „Обществен ред и сигурност” при Община Горна Оряховица за оказаното съдействие при снабдяване на населението с вода по време на ремонта. Благодаря и на гражданите за проявеното разбиране и търпение. 
Надявам се кризисните ситуации да бъдат все по малко, но ако все пак се наложи, искрено вярвам, че както до сега, така и в бъдеще ще продължим да работим ползотворно и в добро сътрудничество".

Припомняме, че аварията остави град Горна Оряховица и четири села без вода за уикенда.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ