област Велико Търново
Сподели
27 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добрев: Гласувам за доброто бъдеще на нашите деца и нашата община

Инж. Добрев: Гласувам за доброто бъдеще на нашите деца и нашата община
Кандидатът за кмет на община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, излъчен от ПП ГЕРБ, пристигна със семейството си в избирателната секция и упражни правото си на вот тази сутрин.

„Гласувам за доброто бъдеще на нашите деца. Посоката, която си дадохме преди четири години, е посока във верния път. Смятам, че след още четири години, по-голямата част от децата ще искат да останат в нашия град, защото ще бъде икономически стабилен.

Гласът на разума ще надделее. Изминалите четири години бяха години на строителство. Зададохме правилната посока. Има и доста неща, които ще се случат в нашата община през следващия мандат. Смятам, че аз и моят екип сме хората, които можем да поведем по-високо нашата община на картата на Република България".

В деня на местните избори, инж. Добромир Добрев има и личен празник. Днес навършва зрелите 43 години. На въпрос дали има символика в номер 43 на партията в бюлетина, той изрази вяра, че вечерта ще приключи в негова полза. „Пожелавам си да сме живи и здрави, позитивно настроени, да мислим в перспектива и да работим за децата си и бъдещето на нашата община”, каза още Добрев. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ