област Велико Търново
Сподели
12 дек 2019
Автор: ОбластВТ

Изложба на коледни картички и сурвакници подредиха децата от Горна Оряховица

Изложба на коледни картички и сурвакници подредиха децата от Горна Оряховица

Детска изложба на коледни картички и сурвакници е подредена в Младежки дом в Горна Оряховица. Изложени са близо 70 сурвакници, над 700 коледни картички, 30 коледни сувенира и арт инсталации. Картичките, сурвакниците и коледните сувенири са изработени от деца от учебни и детски заведения от общината, както и Клуб „Rockbotics“ - програмиране и роботика за деца, с помощта на техните учители и родители.

Коледен поздрав към гостите в Младежкия дом отправиха децата от Детска градина „Елена Грънчарова“ в Горна Оряховица.

Пожелание за светли коледни празници към гостите, дошли на откриването на изложбата, отправи и заместник-кметът Пламен Мадемов, който пожела на децата да получат мечтаните подаръци. Гости на изложбата бяха и Румяна Матеева, директор на дирекция, инж. Петя Богданова, директор на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“, директори на детски и учебни заведения, учители, родители.

Всеки, който желае може да посети Младежки дом и да разгледа изложбата, която ще остане подредена до 13 декември. След това картичките и сурвакниците ще бъдат подарени на потребителите на Домашния социален патронаж. Така децата ще подарят топлина и надежда на нуждаещите се в празничните дни.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ