област Велико Търново
Сподели
16 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Живеещите на ул. „Раховец“ № 5, 7 и 9 са доволни от санирането на жилищния блок

Живеещите на ул. „Раховец“ № 5, 7 и 9 са доволни от санирането на жилищния блок
Много сме доволни от санирането. Блокът ни вече има друг облик, усети се и по разходите за отопление. С обновените съседни жилищни блокове и ДГ „Елена Грънчарова“, кварталът ни вече е с нов облик, стана по-красиво и по-уютно. Благодарим ви за всичко това, обърнаха се към инж. Добромир Добрев гражданите, живеещи на ул. „Раховец“ 5,7,9.Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица се срещна и разговаря с тях, заедно с кандидата за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ Даниел Костадинов. Радвам се, че сте доволни, а спомняте ли си какво ви говореха недоброжелатели, когато стартира програмата за санирането. Помните ли, като ви говореха, че ще ви вземат апартаментите, че ще трябва да плащате санирането и други негативни неща. Радвам се, че не сте се поддали на подобни негативни коментари, защото сега сами се убеждавате, че санирането на жилищата ви значително подобри жизнена среда, обърна се към гражданите инж. Добрев.

Кандидатът за кмет поздрави живеещите на ул. „Раховец“ 5, 7, 9 за инициативата сами да облагородят околоблоковото пространство. Вие сте пример как можем да работим заедно в добро сътрудничество. Не чакате някой да го направи, а сами поддържате пространството около блока. Точно затова от няколко години в бюджета се отделят средства за граждански инициативи – ние предоставяме материали, а гражданите сами облагородяват и поддържат пространствата около жилищните си сгради. Аз се радвам, че има интерес и много граждани се възползват, затова при възможност ще увеличим средствата за местни инициативи, сподели с гражданите инж. Добрев.

За да продължи все така да ни е хубаво и градът ни да се променя към по-добро, защото всички сме свидетели как тази промяна наистина се случва, ще ви подкрепим на 27 октомври, увериха гражданите.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ