област Велико Търново
Сподели
08 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Доц. Милен Михов, ВМРО: България над всичко!

Доц. Милен Михов, ВМРО: България над всичко!
Аз съм Милен Михов от ВМРО и Българските патриоти.
Към края сме на една кампания, в която много неща се изговориха и много неща се обещаха. Сценаристите на Станислав Трифонов ни убеждават да гласуваме и ни обещават "друго". Какво - не е ясно! "Гласувайте за нас и ще видите". Защо? "Защото ни познавате от телевизията". 
 
Новите лица на промяната са всъщност добре познати стари. Христо Иванов, Татяна Дончева, Мая Манолова са политици с дълга кариера, противоречива и преминаваща през много и различни партии. Днес те са "новите". Те са "дошли от бъдещето" и искат да ни заведат там, в светлите бъднини, защото "единствени знаят пътя към светлото бъдеще". 
 
Ние от ВМРО и Българските патриоти не се срамуваме и не се крием. Ние не искаме да си променяме биографията. Нас ни познавате от десетилетие и присъстваме от столетие в нашата история. Ние не се срамуваме от нищо, което сме направили, и затова спокойно гледахме през този месец хората в очите.
 
Ние променихме много неща! Ние увеличихме средствата и подобрихме българското образование, превърнахме социалната политика и доходите в приоритет на държавата, спряхме разрухата в отбраната и армията и защитавахме на хората от монополите и скъпотията. Спряхме Истанбулската конвенция и се противопоставихме на джендър идеологията, защото смятаме, че "мама" и "татко" не са Родител 1 и Родител 2, че природата е определила семейството като свещен съюз между мъжа и жената. Защото Бог е наредил децата да почитат родителите си. Ние направихме България достойна сила на Балканите. Извоювахме признаването на българско национално малцинство в Албания. Спряхме агресивния македонизъм по пътя му към Европейския съюз. Отстояваме българските права срещу рекета на Ердоган с изселниците и емигрантите. Направихме достойна България пред Великите сили.
 
Днес ние уверено гледаме нашите избиратели и не се срамуваме от нищо.
 
Ето защо е необходимо да гласуваме с номер 16 в интегралната бюлетина и на машината за една България над всичко!
За Велико Търново!
За великотърновци!
Защото ние сме ВМРО и Българските патриоти!
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ