област Велико Търново
Сподели
03 май 2017
Автор: ОбластВТ

ДГ "Здравец" в Първомайци чества 50-годишен юбилей

ДГ Здравец в Първомайци чества 50-годишен юбилей

С детски празник бе отбелязан 50-годишният юбилей на ДГ "Здравец" в село Първомайци. В своеобразна сцена за изпълненията на малките таланти се превърна дворът на детската градина.

Празничната седмица започна с тържествен водосвет и продължи с весело детско парти, среща с бивши и настоящи служители на детското заведение и фотоизложба под мотото „Един ден в детската градина”

Кулминация на честванията бе празничният концерт под надслов „Имало едно време ... има и сега...”. На открита сцена в двора на детската градина децата поздравиха присъстващите с много танци.

Гости на 50-годишнината на детската градина бяха заместник-кметът на Община Горна Оряховица Йорданка Кушева, Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”, инж. Розалия Личева, началник на РУО - Велико Търново, Екатерина Миновска, ст. експерт предучилищно възпитание в РУО, доц. д-р Рени Коцева, зам.- декан на Педагогически факултет на ВТУ, кметове на селата Първомайци и Правда Ясен Янков и Венета Василева, общински съветници, родители.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ