област Велико Търново
Сподели
05 дек 2018
Автор: ОбластВТ

Бивш министър, комик и двама радиоводещи разсмяха Горна Оряховица

Бивш министър, комик и двама радиоводещи разсмяха Горна Оряховица
На 3 декември се състоя поредната среща от кампанията "Бъди активен, не агресивен" на Сдружение "G. O. WAKE UP", която се превърна в комедийно шоу на "Приятели мои". Близо 350 души изпълниха залата на Община Горна Оряховица. 

 
Близо два часа смеха не стихна, а някои си тръгнаха разплакани от силните комедийни скечове на великолепната четворка Димитър Туджаров - Шкумбата, д-р Мирослав Ненков, Иво Райчев и Михаил Дюзев, които се включиха като посланици на кампанията, която тече вече месец в Горна Оряховица. Заключителна среща ще бъде този ПЕТЪК - 07.12.2018 г. в 13:30 часа в СУ "Георги Измирлиев" град Горна Оряховица. Специален гост ще бъде световният и олимпийски шампион по борба -  Станка Златева. 
 
Инж. Добромир Добрев благодари на комиците, като връчи на всеки от тях благодарствен адрес от името на Община Горна Оряховица. Събитието приключи с много снимки и автографи.

 
Следващият дебат с младите хора на Горна Оряховица на тема #УчилищеБезАгресия, ще се проведе на 7 декември от 13:30 часа в СУ "Г. Измирлиев", където ще се включат големите отбори по борба, бокс, и таекуон-до, а именно Боксов клуб "Локомотив" Горна Оряховица, ТК "Инвикта" както и СКБ "Локомотив". Заедно с треньорите на трите най-големи и успешни спортни клубове, младежи и ученици ще станат свидетели на демонстрации свързани със изброените спортове. Целта е, да се канализира енергията на младите хора, като бъдат насочени към правилния за тях спорт. 

Кулминацията на кампанията ще бъде с дата 19.12.2018 г. когато 35 младежи и ученици ще посетят Народното Събрание, за да се запознаят с дейността на институцията, където ще се срещнат с Председателя на НС, както и с Председателите на ПГ. Също и с представители на Комисията за младежта и спорта. 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ