област Велико Търново
Сподели
27 фев 2024
Автор: ОбластВТ

Автосервиз "ТЕК 1" отвори врати за жителите на Лясковец и Горна Оряховица

Автосервиз ТЕК 1 отвори врати за жителите на Лясковец и Горна Оряховица
За контакти с "ТЕК 1" автосервиз -  0878534071 или на адрес гр. Лясковец бул. "Христо Ботев" №48 (околовръстен път)

Откриването на новия автомобилен сервиз "ТЕК 1" в град Лясковец дава началото на нова ера в автомобилните услуги в региона. Със своето стратегическо местоположение и висококачествено оборудване, "ТЕК 1" предлага широк спектър от услуги, които отговарят на нуждите на всеки автомобил и неговия собственик.

Как започва всичко?

След над 15 години успешна работа в центъра на Виена и хиляди доволни клиенти, собствениците на "ТЕК 1" решават, че е време да се върнат към родния си край. Носталгията по дома, роднините и старите приятели дават необходимия тласък в правилната посока. Така се ражда и идеята за създаване на сервиза, който е замислен по австрийски стил и ще се ръководи по същия начин. 

Именно отговорност, точност и коректност ще са в основата на работата с клиентите. 

"За нас е най-важно клиентът да е доволен и когато и да са му необходими отново нашите услуги, той да знае че спокойно може да се върне при нас. Във Виена хората ценят времето и точността. За тях вторник в 8ч. значи вторник в 8ч. и ние сме свикнали да работим по този начин. Хората трябва да могат да разчитат на колата си и да знаят кога точно ще си я получат обратно. Трябва да знаят, че когато нещо е счупено, се заменя точно с това, с което им  е продадено", заявяват собствениците.

В "ТЕК 1" работят само с висококачествени резервни части, за да могат да дадат гаранция за извършения от тях ремонт. 

Едно от основните предимства на новия сервиз е, че през ръцете на собствениците са минали за ремонт чисто нови автомобили, които тук все още рядко се срещат. 


"Често срещана заблуда е, че новите и скъпи автомобили не се чупят. Можем да кажем, че при тях качеството понякога дори е по-лошо от това при по-стари варианти. За нас е огромен плюс, че имахме възможност да работим и с коли 2021-2022г., и имаме солиден опит с тях, затова не се притесняваме да правим и такива ремонти." 

Екипът на "ТЕК 1" има множество сертификати и квалификационни курсове, даващи гаранция за качество.
Справят се отлично с всички марки и модели автомобили.
Независимо дали става въпрос за рутинна поддръжка, диагностика на проблеми или сложни ремонти, можете да разчитате на експертния подход и внимание към детайла, които "ТЕК 1" предлага.

Съвременно оборудване и технологии
Автосервиз "ТЕК 1" е оборудван с последно поколение технологии и инструменти, което позволява извършването на всички видове ремонти и обслужване с максимална точност и ефективност. От компютърна диагностика до високотехнологични ремонтни процедури, клиентите могат да очакват бързи и точни решения на своите автомобилни проблеми.

Пълноценно обслужване и клиентско удовлетворение
"ТЕК 1" разбира значението на времето и удобството на своите клиенти. Затова предлага гъвкави работни часове и възможност за предварително записване, което гарантира минимално чакане и бързо обслужване. Клиентите могат също така да се възползват от удобни услуги като вземане и доставка на автомобила от и до желано място, както и прозрачно ценообразуване без скрити такси.

В допълнение се предоставя и изцяло нова услуга. При желание от страна на собственика, той също може да бъде превозен след оставяне на автомобила в сервиза до всяка точка на територията на община Лясковец или община Горна Оряховица. 
 
Защо "ТЕК 1" е вашият автосервиз?
  • Висококвалифициран екип от професионалисти
  • Най-съвременно сервизно оборудване и технологии
  • Широк спектър от услуги за всички марки и модели автомобили
  • Бързо и точно диагностициране и ремонт
  • Гъвкави работни часове и възможност за предварително записване
  • Удобство и прозрачност в обслужването

Посетете "ТЕК 1" в град Лясковец за висококачествено автомобилно обслужване, което ще оправдае очакванията дори на най-капризния клиент. Независимо дали търсите надежден партньор за рутинна поддръжка или се нуждаете от спешен ремонт, "ТЕК 1" е тук, за да предложи безупречно обслужване и професионални решения. Нашата цел е не само да ремонтираме вашите автомобили, но и да изградим дълготрайни отношения с нашите клиенти, основаващи се на доверие, качество и удовлетвореност.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ