област Велико Търново
Сподели
30 окт 2020
Автор: ОбластВТ

"Пчеличките" от ДГ "Ален мак" изработиха творби от миди за национален конкурс

Пчеличките от ДГ Ален мак изработиха творби от миди за национален конкурс
Четвърта възрастова група „Пчеличката Мая” от ДГ „Ален мак” в Горна Оряховица отново ще вземе участие в национален проект. Конкурсът „Красива природа, красива наука”-  Лято 2020! е дейност по eTwinning национален проект „Игротек@Чуднотека” за учебната 2020/2021г. Децата вече са изработили макети и пана от миди.

Дейностите по проекта са  съобразени с възрастта и възможностите на децата. Родителите отново ще вземат активно участие и им предстоят забавни моменти с децата.

„Щастие е за мен отново да се включа в Национален eTwinning проект, да контактувам с колеги от други градове, да се уча от тях, да обменям опит и да гледаме в една посока”, споделя старши учител Петя Керемедчиева.

След успешния национален проект „Аз съм българче, обичам...”, в който „пчеличките” и старши учител Петя Керемедчиева участваха през изминалата учебна година ЕВРОПЕЙСКИ ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО, тази година партньорите наблягат в новия проект на ИГРАТА, която да интегрират в образователните направления. Предизвикателства се отправят към партньорите за различни игри, които деца и учители да разучават и играят. Така се създават прекрасни преживявания, които веселят и малки и големи.

 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ