област Велико Търново
COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR 2019
Сподели

COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR 2019

Националното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и тази година ще завладее лятото на меломаните. Първият за сезона концерт ще бъде в железничарския град Горна Оряховица.

Специално за случая, организаторите ще изградят на площад „Георги Измирлиев“ изключително модерна интерактивна сцена. На 27 май, от 19.00 ч. на нея ще излязат Криско, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', TITA, Dara, V:RGO x TRF, Михаела Маринова, BallaN, Yoana, Eva Parmakova, 4Magic, балет Nova и DJ Doncho.


Този път зрителите да очакват още по-големи изненади, звездни срещи, усмивки, вълнуващи мигове и естествено – тонове музика, обещават организаторите. През изминалата година рекорден брой фенове – повече от 220 000 души – са били част от грандиозното турне.

След Горна Оряховица, националното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще обиколи още шест български града – Банско, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград и София.
 

Фирма „Надежда“ пуска извънредни автобусни курсове по повод празничните дни на Горна Оряховица.

На датите 22, 23, 24, 27, 28, 29 май, 7, 8 и 9 юни, ще има извънреден курс на автобус по линия №3 за Долна Оряховица, който ще тръгва в 23.00 ч. от Горна Оряховица, ще се движи по обичайния си маршрут и ще стига до Драганово.

На датите 22, 23, 24, 27, 28, 29 май, 7, 8 и 9 юни, ще има извънреден курс на автобус по линия №7 за Първомайци, който ще тръгва в 22.30 ч. от Горна Оряховица, ще се движи по обичайния си маршрут и ще стига до Поликраище.НАЙ–ОЧАКВАНИ