област Велико Търново
Сподели
21 сеп 2017
Автор: ОбластВТ

Coca Cola сложи финалната точка на турнето си във Велико Търново

Coca Cola сложи финалната точка на турнето си във Велико Търново

Мощно музикално земетресение разтърси снощи Велико Търново на финалния концерт от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Участваха най-големите звезди на българската сцена - Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, Пламен и Иво, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, VenZy, както и Pavell &Venci Venc'. Малки и големи търновци се стекоха на концертната площадка, за да ги видят на живо.

Голямо вълнение да бъдат на метри от любимите певци бе за хилядите фенове, като в радиус от 50 метра около сцената места нямаше. След всеки изпълнител скандираха за още и още. Докато някои от звездите изказваха очарованието си да бъдат в историческия град, Михаела Филева каза, че тук се чувства у дома.

Великотърновки бяха поздравени с песента „Момичето от квартала“, а още с излизането си на сцената, Криско започна с „Болярската схема, братчед, централно“.

Интересен момент бяха двете игри с публиката. На първата Pavell &Venci Venc' направиха преброяване, за да разберат повече момчета или момичета са дошли. И двете страни не отстъпиха, но резултатът бе в полза на дамите. Втората игра инициира Криско, за да разбере лявата или дясната страна на публиката е по-шумна. Тогава настъпи истински фурор, феновете се развълнуваха като бурно море и извикаха с цяло гърло. „Определено вие сте най-шумната публика в цяла България“, бе заключението на всички гостуващи звезди.

Според предварителния календар на турнето, концерт във Велико Търново не бе предвиден. След стотици запитвания от страна местните фенове и младите хора, както и след впечатляващо писмо от осмокласничката Ния, кметът Даниел Панов проведе разговори с организаторите на голямото събитие. В резултат Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour инициира най-голямата изненада за сезона – грандиозен финален концерт в града на Асеневци.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ