област Велико Търново
Сподели
18 окт 2021
Автор: ОбластВТ

Ротари клуб – Велико Търново дари красиви керамични съдове за храна на социалните услуги в общината

Ротари клуб – Велико Търново дари красиви керамични съдове за храна на социалните услуги в общината
Поредна благотворителна инициатива реализира Ротари клуб – Велико Търново. В края на миналата седмица ротарианците дариха нови цветни керамични съдове за храна, които ще създават уют за потребителите на седем от социалните услуги за резидентна грижа в община Велико Търново.

Осигурените сервизи за хранене, съдържащи всичко необходимо за домакинството, са безвъзмездно дарение, направено от фирма „Пит и Ко“ ООД по инициатива на управителя Николай Тончев, член на „Ротари клуб“ Велико Търново.

Дарението доставиха лично Николай Тончев, президентът на РКВТ Венелин Иванов и елект президентът Валентин Михайлов, които предадоха керамиката на Миглена Кюркчиева-Енчева – управител на три социални услуги. На връчването на дарението присъства и директорът на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в Община Велико Търново Росица Димитрова. Тя подчерта, че това е пореден благороден жест на „Ротари клуб“, които отново показват загриженост и подкрепа на социалните услуги в нашата община.

Благодаря ви, добри хора, за социалната ангажираност и инициативи в полза на обществото, каза Димитрова.
Николай Тончев съобщи, че това е само първият етап от инициативата, като предстои още едно дарение от красиви керамични съдове за социалните услуги.

 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ