област Велико Търново
Сподели
02 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Равенство в двубоя между “БСП за България” и ИТН. Засега

Равенство в двубоя между “БСП за България” и ИТН. Засега
Равен резултат постигнаха подразделенията на “БСП за България” и “Има такъв народ” в епичен сблъсък в петък сутринта. Битката се състоя на игрището за пейнтбол в местността “Ксилифор”.

Позициите на “БСП за България” защитаваха водачът на листата във Великотърновска област Явор Божанков и кандидатите за народни представители Михаил Михалев, д-р Грета Данкова, Петър Димитров и Йордан Дончев.
 
Срещу тях се изправиха бъдещи депутати от “Има такъв народ”, подкрепени от местни координатори на партията.
 
Всеки от състезателите разполагаше с по 200 топчета с боя, които полетяха към противниковия отбор в 4 рунда. При всеки от тях противниците разменяха стартовите полета. Целта на играта беше червено знаме, поставено в средата между различните препятствия.
 
Първоначално “БСП за България” заложиха на снайперистки обстрел по позицията на флага. Няколко саможертвени атаки на противника, обаче, провали тази тактика и ИТН спечели първия рунд чрез “прострелване” на всички участници с червени четворки на гърдите.
 
Социалистите обаче бързо смениха стратегията си и след бърза контраатака на Йордан Дончев и точен обстрел от защитниците му успяха да пленят знамето и да се поздравят с победа.
 
Следващите два рунда се развива по приблизително същия сценарий. Така битката завърши с резултат 2:2 - две пленени знамена за червените и две победи с елиминиране на противниковите играчи за хората на Слави Трифонов.
 
На финала “генералите” на двете армии - водачите на листи Явор Божанков и Момчил Иванов, се разбраха, че финалният резултат ще стане ясен на 11.07 в деня на вота.
 
Припомняме, че преди 3 месеца - на 4.04, “БСП за България” успя да изпревари “Има такъв народ” във Велико Търново с малко над 1% и 1096 гласа. 
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ