област Велико Търново
Сподели
03 ное 2021
Автор: ОбластВТ

Проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов: ГЕРБ предвижда 30 мобилни медицински екипа за здравето на хората и в най-отдалечените населени места

Проф. Костадин Ангелов и проф. Асен Балтов:  ГЕРБ предвижда 30 мобилни медицински екипа за здравето на хората и в най-отдалечените населени места
Лекарите продължават със здравните консултации във Великотърновски регион
 
Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов консултират жителите на Стражица, заедно с общопрактикуващия местен лекар д-р Емилия Георгиева. Достъпът до медицински и здравни услуги е ключов както за профилактиката на заболяванията, така и за предотвратяването на усложнения. Ранната диагностика бе и продължава да е сред приоритетите на ГЕРБ – за малки и отдалечени населени места е предвидено създаването на 30 мобилни медицински екипа, които ще са оборудвани с всичко необходимо за качествени и навременни медицински услуги за хората.

Проф. Балтов и проф. Ангелов обещаха, че здравните консултации с хората в страната ще продължат и след изборите, а жителите на Стражица могат да разчитат на тях.

Прегледите продължават днес в с. Раданово – в кабинета на д-р Емил Енчев и в пенсионерския клуб в с. Ресен.
На 4 ноември проф. Костадин Ангелов ще проведе здравни консултации в Горна Оряховица и Лясковец.

Приемната в Лясковец ще бъде в Пенсионерски клуб „Зора“ на ул. „Трети март“ №14 от 10:30 до 14:00 ч., а на телефон 0899195842 може да се направи предварително записване.

В Горна Оряховица прегледите ще бъдат в Медицински център „Света Варвара“ на ул. „Македония“ №34 до автогарата и ще започнат от 14:30 ч.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ