област Велико Търново
Сподели
24 мар 2021
Автор: ОбластВТ

Президентът Петър Стоянов застава до Димитър Николов

Президентът Петър Стоянов застава до Димитър Николов
Президентът на България (1997 г. – 2002 г.) Петър Стоянов заяви категоричната си подкрепа към кандидата за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС за Великотърновски избирателен район Димитър Николов. В специално видеообръщение президентът призова на 4 април Николов да бъде подкрепен, защото е човек с принципи, от които никога не отстъпва. 

Вече повече повече от 30 г. провеждаме свободни парламентарни избори. Все повече се убеждавам, че личностите имат значение. Разбира се, партиите са много важни заради техните история, традиции, програми. Но нито една партийна програма не може да се превъплъти, ако зад нея не стоят личности. Личности със своя биография, със своя идеология, с идеи, които са отстоявали през годините, коментира президентът Стоянов.

Познавам Димитър Николов повече от 20 г. и със сигурност е един от малкото хора, които никога не са отстъпвали от своите идеи. А България в момента има нужда точно от такива хора. Хора, които имат ясна линия, ясна визия, които не са склонни да се поддават на дребни компромиси. Затова, ако трябваше да гласувам във Великотърновския избирателен район, щях да гласувам с преференция за Димитър Николов, категоричен е Петър Стоянов. 
Президентът поръча на Димитър Николов да не забравя, че политиката е не само цивилизационен избор, големи идеи, големи проекти. Политиката се прави заради обикновените хора. 
Принцип, който и Димитър Николов изповядва безрезервно. 
Димитър Николов може да бъде подкрепен с номер 28 в бюлетината и преференция 103. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ