област Велико Търново
Сподели
14 май 2021
Автор: ОбластВТ

ПГЛПИ „Атанас Буров” в Горна Оряховица изпрати зрелостниците от випуск 2021

ПГЛПИ „Атанас Буров” в Горна Оряховица изпрати зрелостниците от випуск 2021
С тържествена церемония, випускниците от Професионалната гимназия по лека промишленост и икономика се сбогуваха със свидното училище. Празникът бе посветен и на 57-годишнината от създаването на гимназията.

Директорът Георги Иванов приветства всички ученици и гости. „Пожелавам ви да бъдете изключително добри когато влезете във висшите учебни заведения, представете добре гимназията ни не само в България, но и Европа; и не забравяйте от къде сте тръгнали. Трогнат съм от пожеланието ви в поканата и че ние сме ви научили на всичко онова, което знаете. Щастлив съм да ви кажа „на добър час” и честит празник”, пожела още директорът.

Изпращането на зрелостниците уважиха председателят на Общински съвет-Горна Оряховица – Даниел Костадинов, кметът на общината – инж. Добромир Добрев, бившият директор на училището Илия Стефанов, родители, учители, бивши и настоящи ученици.

По традиция, отличници, стипендианти и изявени в различни области на науката и спорта ученици, получиха грамоти. За Мис и Мистър на випуска бяха избрани Нелина Николова и Павел Павлов.

Церемонията продължи с песни и поздравления и завърши с бурни аплодисменти и отброяване до 12, символизиращо  най-безгрижните години от живота на всеки един човек. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ