област Велико Търново
Сподели
20 окт 2021
Автор: ОбластВТ

Огнян Стоянов: Да бъдем единни в името на доброто!

Огнян Стоянов: Да бъдем единни в името на доброто!
Общинският съветник от “БСП за България” в Горна Оряховица и кандидат за депутат на лявата коалиция във Великотърновския избирателен район Огнян Стоянов се включи в благотворителна акция на сдружение „Човеколюбие”. Заедно с активистите той  направи дарение за горнооряховския храм „ Св. Три Светители”.

“Неслучайно патрон на сдружението е Св. Иван Рилски Чудотворец – български духовник, извършил множество чудеса, помагал и лекувал хората в нужда.

Възхищавам се на силата, постоянството и упоритостта, с която членовете на сдружението непрестанно ни напомнят колко важни добродетели са смирението, вярата и готовността безкористно да се помага на хората в нужда”, каза Стоянов след като изслуша житието на Св. Иван Рилски Чудотворец, пресъздадено от отец Зоран.

“В деня на патронния празник на сдружение “Човеколюбие” поздравявам и Отец Зоран, който чрез своята всеотдайност развива духовния живот в нашия град.  Днес, повече от всякога е нужно да вярваме, че заедно можем да преодолеем всички кризи и изпитания. Да сме единни в името на доброто”, допълни Огнян Стоянов.

На въпрос “Дали политиците помагат на хората?” той отговори, че реално целият ресурс е в ръцете на политиците и точно те трябва да положат грижи за хората. Затова е важно до този “ресурс” да бъдат допускани само хора с висок морал и готовност наистина да помагат на нуждаещите се.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ