област Велико Търново
Сподели
08 апр 2021
Автор: ОбластВТ

Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов канят децата на риболовен турнир

Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов канят децата на риболовен турнир
Община Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов канят децата да вземат участие в риболовен турнир. Надпреварата „Деца с въдица в ръка”е част от спортния календар по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта – 2021 г.

Турнирът ще се проведе на 17 април (събота) на река Янтра в землището на град Долна Оряховица (под моста) по правилата на БФРС секция „Плувка деца“. Турнирът е еднодневен и е с времетраене 2 часа. Малките риболовци ще бъдат разположени в четири сектора от двете страни на реката като максималният брой състезатели е 20.

Състезатели могат да бъдат деца навършили 6 години и не по-големи от 18години. Всяко дете-състезател ще бъде картотекирано като състезател в Клуб по спортен риболов - гр. Горна Оряховица. То трябва да има със себе си пълнолетен придружител, който по време на риболова може да му помага с разпъване на риболовните принадлежности, закачането на стръв, кепване на риба от водата и откачане.

Всички секторни победители ще получат купа и медал. Всяко дете ще получи индивидуален подарък - медал и тениска от Община Горна Оряховица .

Записване в темата или на телефон 0882959666 - Даниел Спасов. Участниците могат да се запишат и в риболовен магазин „При Милев“, който се намира на улица „Цар Освободител“ № 48 (розовия блок до спирката на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“).

Програма на турнира:
 
Петък: 16.04.2021г.
Тренировка ( не е задължнителна )
Събота: 17.04.2021г.
9:00 ч. - жребий и настаняване по боксовете
9.30 ч. - 10:30 ч. - подготовка и настаняване
10.30 ч. - старт на състезанието
12.30 ч. - край на състезанието
13:00 ч. - обяд
14:00 ч. - награждаване
 
Турнирът ще се проведе при стриктно спазване на Заповедта на Министъра на здравеопзване във връзка с наложените противоепидемичните мерки срещу разпространението на ковид-19. Ще бъде спазена минимална физическа дистанция от 1,5м между състезателите.

                      
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ