област Велико Търново
Сподели
26 май 2021
Автор: ОбластВТ

Областният управител проведе опознавателни срещи с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт

Областният управител проведе опознавателни срещи с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт
Областният управител на Велико Търново Георги Гугучков и заместник областните управители инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева проведоха поредица от опознавателни срещи с ръководителите на териториалните структури на централната изпълнителна власт в областта.

Днес бе проведена среща с директора на ОПУ – Велико Търново инж. Венцислав Ангелов и с директора на Областна дирекция "Земеделие" Йорданка Стефанова.

Представителите на териториалните структури запознаха новия областен управител с основните функции и приоритети на институциите, които представляват на територията на областта.

Опознавателни срещи бяха проведени и с директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”–Велико Търново комисар Красимир Кръстев, с Анжела Досева директор на РД „Социално подпомагане“ – Велико Търново и с директора на РЗИ – Велико Търново д-р Евгения Недева.

Областният управител бе запознат с най-неотложните задачи, които предстоят в близките седмици, както и с основните проекти, които предстои да бъдат приключени в срок.

Работните срещи на областния управител с представители на териториалните структури ще продължат и през следващите дни. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ