област Велико Търново
Сподели
29 юни 2022
Автор: ОбластВТ

Комедията „Извънредно положение“ гостува във Велико Търново на 6 юли

Комедията „Извънредно положение“ гостува във Велико Търново на 6 юли
Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова разсмиват от сърце с истински истории
  
Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно положение“ ще гостува във Велико Търново на 6 юли. Представлението ще бъде в Летния театър в града.

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова завладяват публиката с оригинален авторски сценарий по истински истории. Иначе казано, три жени разказват с много смях за времето, когато бяхме ограничени от карантина и истинско извънредно положение.  

Богдана, Здрава и сценаристът Светослав Томов са описали изключително цветно преживяванията си, уморени и отегчени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, хората без маски, онлайн обучението, притеснени от липсата на работа, фризьор, пространство и какъвто и да било нормален социален живот.

Трите актриси разказват истерично смешно как те самите преживяват блокадата на 60 квадратни метра с мъж, деца и домашни любимци и не се страхуват да наричат нещата с истинските им имена. Със сигурност хората от публиката ще се разпознаят в тези истории и ще разберат, че не са били сами в тази сложна ситуация.

Постановката обещава смях, добро настроение и различен поглед към ежедневието, в което бяхме поставени всички.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ