област Велико Търново
Сподели
15 сеп 2021
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев: Честит първи учебен ден

Инж. Добромир Добрев: Честит първи учебен ден
Уважаеми учители,
             Скъпи ученици,
      На 15 септември приемете моите сърдечни поздрави по повод началото на новата учебна година. Този ден е празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето!
              Скъпи първокласници,
      Днес е важен ден за Вас - Вие с трепет ще прекрачите първи прага на Вашето училище! Бъдете най-смели, най-усмихнати и най-любопитни, защото тръгвате на едно прекрасно пътешествие в света на знанието! В класната стая и между страниците на книгите е пълно с нови неща и приятели! Бъдете добри един към друг и имайте пълно доверие в своите учители – те ще са винаги до Вас и ще Ви напътстват!
              Скъпи ученици,
      Нека усмивки от вълнение и празничното настроение да огряват лицата Ви! Всяка нова учебна година открива пред Вас нови предизвикателства и знания. Бъдете любознателни и смели в своите мечти. Доверявайте се на учителите си, те ще Ви помагат и ще са до Вас по пътя, който сте избрали, защото образованието е Вашето бъдеще!
             Уважаеми учители,
      Бъдете силни през новата учебна година, за да вдъхновявате по пътя към знанието своите ученици. Насърчавайте ги, бъдете до тях и разпалвайте въображението им за новото и непознатото! Вашата подкрепа, сериозна подготовка и труд ще им донесат много нови успехи в образованието и ще бъдат старт за техните бъдещи начинания!
        На всички Вас – честит първи учебен ден!

         инж. Добромир Добрев
         Кмет на Община Горна Оряховица 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ