област Велико Търново
Сподели
06 окт 2021
Автор: ОбластВТ

Илиян Маринов подкрепи Йордан Цонев в битката за градоначалник на община Стражица

Илиян Маринов подкрепи Йордан Цонев в битката за градоначалник на община Стражица
Силна подкрепа получи независимият кандидат за кмет на община Стражица - Йордан Цонев. Председателят на ОбС Стражица Илиян Маринов, който също бе кандидат за кмет на общината, но отпадна на първи тур, го подкрепи чрез своя профил във фейсбук.

Това е изключително важна стъпка от страна на Маринов, с която той показва, че ако Йордан Цонев спечели, ОбС Стражица би подкрепил вижданията на Цонев за счупване на омагьосания кръг, в който бе изпаднала община Стражица до сега.

"Уважаеми съграждани, скъпи жители на Община Стражица, В неделя, 10 октомври предстои балотаж на частичните избори за кмет на Община Стражица. Най-важното е всеки да излезе да гласува за кандидата, който мисли, че е най-подходящ. Изразявам своята подкрепа за независимия кандидат Йордан Цонев. Считам, че като местен човек ще даде всичко от себе си Община Стражица да се развива и подобрява своя облик в името на нашите съграждани." сподели на своя профил Илиян Маринов. 

С тази подкрепа, чисто математически позицията на Йордан Цонев за балотажа изглежда все по-силна. От щаба му обаче заявиха, че все още нищо не е решено и призоваха хората да излязат и да гласуват. 

Вторият тур от изборите за кмет на община Стражица ще бъде тази неделя, 10 октомври.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ