област Велико Търново
Сподели
25 ное 2020
Автор: ОбластВТ

Изграждане на нови улични отсечки да се предвиди в Инвестиционната програма на Велико Търново, предлагат общинските съветници от ГЕРБ

Изграждане на нови улични отсечки да се предвиди в Инвестиционната програма на Велико Търново, предлагат общинските съветници от ГЕРБ
Три предложения към общинската Инвестиционна програма за догодина внесоха общинските съветници от групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет. Исканията са обосновани и разчетени с прогнозни разходи. „Извели сме приоритетно тези три точки, съобразявайки се с желания и предложения, които сме получавали при комуникацията си с нашите съграждани“, коментира председателят на групата Деян Хаджийски.

За изграждане на нови улични отсечки във В. Търново настояват от ГЕРБ, като това ще подобри съществено условията на живот за жителите на тези райони. Отсечка на ул. "Козлодуй", в участъка ул. “Мармарлийска“ – Скален венец, с дължина на участъка 500 м. и прогнозна стойност около 1 300 000 лв, е едното предложение.

Общинските съветници настояват също така и за изграждане на ул. „Димитър Рашев“ – около 500 м, със стойност около 1 600 000. Участък от нови 160 метра да се изгради и на ул. „Иван Хаджидимитров“, на приблизителна стойност от 620 000 лв.

От името на колегите си Деян Хаджийски изрази надежда предложенията да бъдат взети предвид при съставянето на бюджет 2021 на Община Велико Търново. „Мисля, че исканията ни са в пълен синхрон и с усилията на кмета и неговия екип за продължаващо подобряване на градската среда във Велико Търново“, коментира още той. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
09 дек