област Велико Търново
Сподели
11 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Доц. Милен Михов: Гласувах за силна България, която не подменя собствената си история и достойнство

Доц. Милен Михов: Гласувах за силна България, която не подменя собствената си история и достойнство
Водачът на листата на Коалиция "Българските патриоти" за 4-и МИР – Велико Търново и областен лидер на ВМРО доц. д-р Милен Михов упражни своето право на вот в ОУ "П. Р. Славейков"

"Гласувах за една България, в която политиците няма да ходят в Истанбул, за да решават нашите съдбини, за едно българско семейство, което се състои от майка и баща, за българско училище, в което децата ще рецитира "Аз съм българче", за българска национална армия, която ще бъде силата, пазеща нашите граници. За държава, която ще се грижи за образованото семейство и родителство, за децата и за родителите, които работят и плащат данъци.

Гласувам за такава България, защото смятам, че традициите, завещани от възрожденците, трябва да бъдат спазвани. За България, силна на Балканите, която спира лъжата на македонизма и не подменя собствената си история и достойнство.

Очаквам да се възобнови диалогът и помирението на политическите сили в името на България, съставяне на стабилно и отговорно правителство със силна опозиция и решаване на конкретните въпроси на страната, свързани със скъпотията и инфлацията, доходите на хората, грижата за икономиката и преодоляване на последиците от кризата. Това зависи от всички и отговорността е на всички, които претендират за народното доверие.

Избирателната активност показва доверието към политиците, ако днес сме свидетели на ниска активност, това означава, че онези, които диктуваха обстоятелствата в 45-ото НС, са загубили част от доверието на хората. Всеки глас е глас за едно силно управление и легитимен вот и в крайна сметка – за една силна България!".
 
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ