област Велико Търново
Сподели
21 май 2021
Автор: ОбластВТ

Горнооряховските абитуриенти ще дефилират на червения килим и тази година

Горнооряховските абитуриенти ще дефилират на червения килим и тази година
279 абитуриенти ще преминат по червения килим тази година в Горна Оряховица. Дефилетата ще бъдат на 24 и 25 май от 18.00 ч.

Първата вечер по червения килим ще преминат зрелостниците от Випуск 2021 г. на СУ „Вичо Грънчаров“, ПГЛПИ „Атанас Буров“, ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ и ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров“, които са общо 203.

На 25май е балната вечер за абитуриентите от СУ „Георги Измирлиев“ и ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров“, които са общо 76.

По традиция и тази година всички випускници получиха послание от кмета на общината инж. Добромир Добрев по случай завършването на своето средно образование.Шествието на абитуриентите налага въвеждане на временна организация на движението в Горна Оряховица на 24 и 25 май.

И в двата дни от 17.00 ч. до приключване на дефилето ще бъдат затворени за движение на автомобили участъците от: НЧ „Напредък – 1869“ към ул. „Георги Измирлиев“ до кръговото кръстовище; кръстовището на ул. Елена Грънчарова“ с ул. „Св. Княз Борис Първи“; кръстовището на ул. „Иван Вазов“ към ул. „Янко Боянов“ и ул. Патриарх Евтимий“.

Служителите на РУ на МВР – Горна Оряховица ще оказват пълно съдействие при осигуряване и спазване на временната организация на движение.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ