област Велико Търново
Сподели
07 дек 2020
Автор: ОбластВТ

Горнооряховец води класация за най-красивите българи за 2020г.

Горнооряховец води класация за най-красивите българи за 2020г.
Тринадесето поредно издание на конкурса търси „Топ 50 най-красиви българи”. Всяка година участие вземат изявени личности в различни области на обществения живот - модели, актьори, музиканти, лекари, дизайнери, спортисти и т.н.
 
Тази година сред номинираните е и популярният влогър Цветослав Цонев – Цуро, който е родом от Горна Оряховица. Последователите му наброяват повече от 225 хиляди и с основание, защото по-забавен и автентичен от него, просто няма. Преди време той издава дебютната си книга “Блендер“, която разказва въображаеми и реални случки от живота под формата на комикс. Цуро ни заразява с характерния си хумор от вече 10 години и признаваме, че често си го пускаме в лоши дни.
 
Сред конкурентите на Цуро в съревнованието са Александър Морфов – едно от водещите имена в българската режисура; Александър Сираков – най-младият лекар с общопризнати успехи в областта на медицината; Виктория Георгиева – ярка звезда на XFactor, грабнала публиката със силния си глас; както и още десетки личности, показали талант в своята сфера.  Всеки, желаещ да подкрепи своя фаворит, може да го направи чрез гласуване в анкетата в сайта на организаторите www.viewsofia.com . На 31-ви декември ще бъде обявено името на събралия най-много гласове.
 
През годините са били номинирани много известни българи като Григор Димитров, Графа, Бойко Борисов и други. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
09 дек