област Велико Търново
Сподели
30 май 2021
Автор: ОбластВТ

Горна Оряховица се завърна с пълна сила на върха в организирането на празници

Горна Оряховица се завърна с пълна сила на върха в организирането на празници
Въпреки пандемичната обстановка, празникът на Горна Оряховица отново напълни площад "Георги Измирлиев" с хитови изпълнители, забава и празнично настроение.

За да достигнат вдиганата всяка година високо летва, тази година първи на сцената се качи балетна школа "Грация", която поднесе своя грациозен спектакъл на гостите на града. След тях талантите на музикалната школа към НЧ "Напредък 1869" с вокален педадог Аделина Колева, група "Графити" и формация "Оренда" затвърдиха всеобщото мнение, че Горна Оряховица продължава да дава невероятни таланти и професионалисти.

И тази година от ръководството на Община Горна Оряховица бяха помислили за всички любители на музиката. Рокът не бе чужд на сцената, а група "Конкурент" нажежи обстановката до краен предел с „Smoke on the Water”, "Родени за рок" , "Дай ми време" и още популярни парчета. За първи път на сцената на обновения площад "Георги Измирлиев" се качи и Ицо Хазарта. Фронтменът на група "Ъпсурт" показа защо е номер едно вече над 20 години, а невероятният му балет добави доза красота на сцената. Георги Христов пое нажежената публика, за да сложи капака на вечерта. Носителят на "Златен Орфей" зарадва Горнооряховската публика с изпълнения на "С ритъма шакадъм", "Ако умра или загина", "Щракам си с пръсти" , оперна ария "Несун дорма" от "Турандот" и за финал неговият голям хит "Черно и бяло".

За край по традиция гражданите и гостите на града имаха възможността да се насладят на невероятен пиро-музикален спектакъл под звуците на "Simply the best" на Тина Търнър и озареното от красива заря небе. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ