област Велико Търново
Сподели
23 юли 2021
Автор: ОбластВТ

Военната клетва и Международният фолклорен фестивал променят организацията на движението във Велико Търново през уикенда

Военната клетва и Международният фолклорен фестивал променят организацията на движението във Велико Търново през уикенда
Временна организация на движението ще бъде въведена в различни части на Велико Търново през уикенда заради организирани събития.

В съботния ден /24 юли/ от 15,00 до 20,00 ч. (или до приключване на събитието) ще бъдат затворени площад „Цар Асен I” и прилежащите му улици. Автобусните линии, пътуващи в тази посока ще достигат до площад „Велчова завера“. Причината е церемонията по придобиване на първо военно звание, която ще се състои пред Царевец в съботния късен следобед.

Отново в тази връзка от 19,00 до 24,00 ч. ще бъде затворено северното платно на булевард „България“ в участъка от кръстовището с ул. „Беляковско шосе“ до пресечката за „Метро“. Трафикът ще се движи двупосочно в южното платно.

Заради откриването на Международния фолклорен фестивал на 25 юни /неделя/ затворена за движение ще бъде главната улица „Васил Левски“ – от 17,45 до 19,45 ч. или до приключване на събитието. Градският транспорт ще се движи по ул. „Бачо Киро“, „Седми юли“ и „Христо Ботев“. 
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ