област Велико Търново
Сподели
29 окт 2021
Автор: ОбластВТ

Великотърновци пред проф. Костадин Ангелов: Румен Радев и Стойчо Кацаров са виновни за тежката здравна криза

Великотърновци пред проф. Костадин Ангелов: Румен Радев и Стойчо Кацаров са виновни за тежката здравна криза
Продължават срещите на открито, които кандидатите от ГЕРБ провеждат с граждани във Велико Търново по актуални за дневния ред в обществото теми. В мобилния офис водачът на листата проф. д-р Костадин Ангелов отговаряше на редица въпроси, поставени от хората и свързани с периода за ваксиниране след боледуване, ползите от бустерните дози. Проф. Ангелов препоръча на всеки да се прегледа при личния лекар непосредствено преди да се имунизира.

„Румен Радев и Стойчо Кацаров са родоотстъпници. При толкова много ваксини те са виновни за тежката здравна криза, в която е България“ – това заявиха граждани пред проф. д-р Костадин Ангелов и кандидатите от ГЕРБ-СДС проф. д-р Любомира Попова, Георги Недев, Никифор Тодоров и Георги Тодоров. Ваксината е единственото ни оръжие срещу Covid-19, бяха категорични те.

Време е да върнем стабилността и да подредим отново държавата. Стига вече експерименти с месии, красавци с дипломи от чужбина и политически пребоядисана почтеност, казаха пред хората кандидатите за народни представители.
Срещите на открито продължават утре /30 октомври/ в Дебелец и Килифарево, както и през следващата седмица във Велико Търново и областта. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ