област Велико Търново
Сподели
23 юни 2021
Автор: ОбластВТ

БСП- Велико Търново пусна нов сайт и възроди информационния си бюлетин. В страницата ще има политическа сатира и новини от областта

БСП- Велико Търново пусна нов сайт и възроди информационния си бюлетин. В страницата ще има политическа сатира и новини от областта
Общинският съвет на БСП във Велико Търново вече има собствен сайт. Адресът на страницата е https://bspvt.weebly.com/. Освен традиционните секции, в които се дава информация за състава на ръководството, Изпълнителното бюро и Пленума, е предвидено място за публицистика и политическа сатира.

Сайтът носи името „Движение“, както се е казвал местният печатен орган на левицата през 90-те години. Препратката към миналото не е случайна и има за цел да покаже устойчивост през годините и приемственост с традициите на партията, която отстоява лявата политика в общината.

Сайтът на практика възражда и традиционния информационен бюлетин на Общинския съвет на БСП, като за пръв път преминава от хартия в електронен вариант. В специалната секция ще се качват всички политически новини от областта, които са свързани с левицата.

БСП пуска сайта в разгара на предизборната кампания. Затова в страницата има и препратки към националния сайт на партията и великотърновската група на социалистите във „Фейсбук“.

„Убеден съм, че с новия сайт на БСП-Велико Търново ще стигне до повече хора. Така ще се отворим още повече към обществеността, а лявомислещите ще имат собствен портал, от където ще получават информация за случващото се в БСП и изобщо на политическата сцена“, сподели председателят на великотърновските социалисти Михаил Михалев.


 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ