област Велико Търново
Сподели
20 окт 2019
Автор: ОбластВТ

В Правда представиха кандидатите на ПП ГЕРБ

В Правда представиха кандидатите на ПП ГЕРБ
Доброто управление на малкото населено място, зависи от доброто управление на общинския център. Нека на 27 октомври направим разумния избор и подкрепим инж. Добромир Добрев за кмет на Община Горна Оряховица и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ, призова Венета Василева, която е кандидат за кмет на Правда за втори мандат.

На предизборна среща в селото бе представена листата с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ. Венета Василева накратко представи пред присъстващите в салона на НЧ „Звезда – 1905“ извършеното през мандата. Сигурност, чистота и подобряване на инфраструктурата са трите основни приоритета, по които ще продължим да работим и през следващите 4 години. С помощта на Община Горна Оряховица съм сигурна, че ще се справим. Благодаря ви за доверието през изминалите години. Разчитам на подкрепата ви и сега. Нека не се поддаваме на политически провокации, а да направим правилния избор на 27 октомври и да подкрепим инж. Добромир Добрев и кандидатите на ГЕРБ, заяви Венета Василева.

Аз, Добромир Добрев и целият ми екип винаги ще бъдем близо до вас и ще продължим да изпълняваме поетите към населеното място ангажименти. С енергията на младите хора и опита, които имаме ни дават основание да поискаме отново вашето доверие. На 27 октомври с №43 в бюлетината изберете правилния отбор и правилната листа на ПП ГЕРБ, призова инж. Добромир Добрев.

След представянето на листата, срещата продължи с концертна програма, в която взеха участие гайдарят Стефан Печикамъков, младата изпълнителка Преслава Георгиева и Танцов клуб „Балканика“ при НЧ „Напредък – 1869“ в горна Оряховица.ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ