област Велико Търново
Сподели
05 май 2019
Автор: ОбластВТ

Старшата на „Локо" се класира на Държавния финал

Старшата на „Локо се класира на Държавния финал
В спортна зала „Никола Петров" се проведе Зоналният Финал по хандбал за юноши ст.възраст М-16 на зона"Мизия".Локомотивци записаха две победи и една загуба, но това беше достатъчно за класирането сред осемте най-добри в тази възраст отбора. В първия мач железничарите победиха плевенския „Полюс-ТМ" с 22:12 (11:7). Във втория се наложиха над връстниците си от „Осъм" Ловеч със 17:12 (9:6). Третата среща, с градския съперник „Раховец-2008", се превърна в своеобразен финал за първото място в зоната. Оспорван двубой, в който „Локомотив" отстъпи с 15:21(6:8), въпреки това се класира за Държавния Финал,който ще се проведе от 22-24 май в Горна Оряховица. Трети остана отбора на „Полюс-ТМ", победил  „Осъм" Ловеч с 20:19 (8:9).

„Доволен съм от всички момчета. Раздадоха се до край, за което им благодаря! Въпреки кадровите проблеми показахме,че сме колектив. Продължаваме да работим и си пожелавам за финалите всички да са здрави и да сме заедно."

Локо: Любен Иванов, Мартин Парушев, Георги Кръстев, Златомир Колев, Кристиян Йорданов, Пресиян Стоянов, Петър Петров, Тодор Кундевски, Стелиян Димов, Валентин Николов, Габриел Маринов, Валентин Василев.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ