област Велико Търново
Сподели
09 ное 2020
Автор: ОбластВТ

Хандбалният „Локомотив" отстъпи на „Осъм" с 26:30 (12:14)

Хандбалният „Локомотив отстъпи на „Осъм с 26:30 (12:14)
Здрав мач с интересни ситуации предложиха „Локомотив" и „Осъм" в спортна зала „Никола Петров". Гостите поведоха с 0:2 още във втората минута. Домакините възстановиха равенството 2:2. Последва абсолютно равностойна игра и поравно голове в двете врати, 6:6 в 15-та мин. и 10:10 в 25-та мин. В последните минути на полувремето ловешките хандбалисти успяха да поведат и се оттеглиха на почивката с два гола преднина 12:14.

Втората част започна с размяна на голове. В желанието си за промяна, домакините избързваха в отделни ситуации и допускаха неточности. Въпреки това, поддържаха минимална разлика в резултата. Преломна се оказа 45-та минута, в която „локомотивци" останаха с четири полеви състезателя при резултат 17:20. Хандбалистите на „Осъм" се възползваха от ситуацията и увеличиха преднината - 18:22 - десет минути преди края. В оставащото време жлезничарите не успяха да направят обрат и отстъпиха с 26:30 в края на мача.

„Последните две седмици не успяхме да тренираме пълноценно. За съжаление болестите и контузиите не ни подминаха. Наложи се да отложим мача с „Пирин" Гоце Делчев, за което съм благодарен на БФХ, че уважиха молбата ни. Не можахме да се подготвим и за този мач, но това ще е проблем за всички отбори през този сезон. Въпреки всичко излязохме и изиграхме един равностоен мач",  заяви Йордан Димитров от „Локомотив".

Локо:  Георги Маринов, Веселин Лазаров, Стефан Димитров, Исмет Хаджиев, Йордан Михнев, Радослав Йорданов, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Николай Генов, Михаел Иванов, Георги Кръстев, Николай Москов.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ