област Велико Търново
Сподели
21 ное 2019
Автор: ОбластВТ

„Трите феи” на сцената на Театър ВЕСЕЛ

„Трите феи” на сцената на Театър ВЕСЕЛ
В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 23 ноември от 11.00 ч. в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува един от най-популярните спектакли на ДКТ – Варна. Сценарий и режисура: Вера Стойкова. Сценография и кукли: Адриана Добрева. Композитор: Иван Кръстев. Участват: Евгения Василева, Елица Данаилова и Мария Томова.
              
Трите Феи предлагат на децата вълнуващо приключение. Те ще ги поведат на пътешествие в Страната на цветята.На крилете на вълшебството ще се понесем в необятния свят на семенцата, луковичките и коренчетата, ще помагаме в засаждането им и ще станем свидетели на чудото на растежа! Заедно с Капчо, Пъстроцвета и Слънчева - помощниците на Феите, ще се опитваме да познаем какво цвете ще цъфне или какъв цвят ще бъде.  Истински чудеса в градинката на Феите! Как се наричат трите Феи? Ще разберете сами, ако сте готови за пътешествие! Как ще пътуваме? С песен, разбира се!

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ