област Велико Търново
Сподели
06 авг 2020
Автор: ОбластВТ

„Рисувани приказки с бате Ицо” на сцената на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” в старата столица

„Рисувани приказки с бате Ицо” на сцената на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” в старата столица
На 8 август (събота), от 11.00 часа, на открита сцена  „Арт Лято” до художествена галерия „Борис Денев” във Велико Търново, Театър ВЕСЕЛ посреща поредния спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”.

Малък куклен театър от Варна ще представи „Рисувани приказки с бате Ицо”. Спектакълът е авторски проект на актьора Христо Колев, създаден по идея от телевизионните предавания „Вълшебства на стъкло” и „Рисувани приказки с бате Ицо”.                                                              
         
Всички заедно ще си разкажем една много извeстна приказка. Ще рисуваме, ще пеем, и с много въображение, настроение и чувство за хумор ще си направим незабравимо куклено-театрално представление. „Рисувани приказки с бате Ицо” е спектакъл, представен от Христо Колев. В него по забавен и интересен начин  разказвачът и публиката представят една любима класическа приказка, приканват организаторите.
         
Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново. Събитието е част от календара на културните събития на Общината. Входът е свободен. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ