област Велико Търново
Сподели
25 ное 2019
Автор: ОбластВТ

„Локомотив" е на четвъртфинал за купа „България"

„Локомотив е на четвъртфинал за купа „България
В сп.зала „Никола Петров" хандбалният „Локомотив"ГО победи „Левски от гр.Левски с 41:21 и се класира за следващата фаза на турнира за купата на „България". Гостите успяха да поведат, но домакините веднага отвърнаха и до 5мин. равенството беше възстановено 2:2. След това железничарите поеха инициативата и започнаха да трупат преднина до 18:12 в края на полувремето.

През втората част хандбалистите от „Левски" увеличиха скоростта. Железничарите не позволиха обрат. Умело се бранеха и с бързи пробиви бележеха. До 45мин. резултата стигна до 32:16. Това даде възможност на щаба на локомотивци да изпробват в игра юношите, които затвориха мача до крайното 41:21. В следващата фаза „Локомотив"ГО ще срещне „Пирин-64" гр.Гоце Делчев, като жребий ще определи домакинството.

Локо: Веселин Лазаров, Стефан Димитров, Исмет Хаджиев, Тодор Калчев, Любослав Димитров, Радослав Йорданов, Михаел Иванов, Йордан Михнев, Емилиян Синигеров,  Велимир Даскалов, Петър Николов, Николай Генов, Преслав Митев, Георги Кръстев, Пресиян Стоянов.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ