област Велико Търново
“Фитнес Уикенд юли 2017” в Елена
Сподели

“Фитнес Уикенд юли 2017” в Елена

Хотелски комплекс "Трухевата къща", който се намира в село Вълчовци, организира фитнес уикенд. Програмата включва настаняване, семинар със специалист в областта на фитнеса и двудневна тренировъна програма. Включилите се ще могат да се хранят по специално изготвено меню и да ползват открит басейн, сауна и фитнес.

Фитнес уикенд е подходящ за всички хора, търсещи една по-различна почивка съчетаваща спорт, здраве и тонус, придобиване на знания относно правилно хранене и трениране. Тишината на Еленския балкан и чистия балкански въздух са подходящо място за почивка на хора, които желаят да избягат от стреса и забързаното ежедневие. Почивката е подходяща както за спортисти, така и за начинаещи, дори и нетрениращи хора, желаeщи да се запознаят със здравословния начин на хранене и ефективни тренировки сред природата. 

Тренировките са разпределени в два дни - сутрешен крос по брега на яз. Йовковци , Crossfit – тренировка за сила, издържливост и изгаряне на мазнини и „Functional Training” – общо-физическа тренировка на открито за кондиция, тонус и форма. Предвиден е също така и планински поход сред чудесната природа на Еленския балкан. 

Крайният срок за резервация е 10 юли, на телефон 0888 54 68 47.НАЙ–ОЧАКВАНИ