област Велико Търново
Сподели
19 юли 2017
Автор: ОбластВТ

Фестивал на цветовете ще обагри Велико Търново

Фестивал на цветовете ще обагри Велико Търново

За поредна година Фестивал на цветовете (Holly Fest) ще допринесе още повече колорит на живописния град Велико Търново. Пъстрото събитие ще се проведе на 6 август от 19:00 часа в кафе-бар „Галерията“.

Много шарени моменти и незабравими изживявания обещават организаторите. В изминалите поредици на карнавала присъстващите се радваха на експлозии от цветен прах, високо настроение и много музика.

Организатор на необикновения фестивал, вдъхновен от индийската култура, е Градски ученически парламент, с подкрепата на кафе-бар „Галерията“.

Градски ученически парламент е създаден през 2001 година от група ентусиасти, които помагат на младите хора в града, като им запълват свободното време с организирането на различни кампании и спортни събития.

Успешните проекти са много. Някои от тях продължават да съществуват повече от десет години. Това са Турнира по женски футбол, образователното състезание „Аз съм българче и зная“, благотворителна кампания за деца лишени от родителски грижи, също така правят и множество благотворителни концерти и мероприятия. Участниците в проектите посещават редовно Старческия дом във Велико Търново с кампанията на Българските детски и младежки парламенти „Внуче под наем“.

 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ