област Велико Търново
Сподели
01 ное 2019
Автор: ОбластВТ

Треньорът на „Локомотив” Милчо Сирмов: Подкрепям инж. Добрев, защото всички хубави неща за футбола се случиха при него

Треньорът на „Локомотив” Милчо Сирмов: Подкрепям инж. Добрев, защото всички хубави неща за футбола се случиха при него
Кандидатът на ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев за нов управленски мандат поздрави ст. треньорът на „Локомотив” за внушителната победа над „Пирин”. Двамата се срещнаха и разговаряха делово буквално часове след историческата победа в Благоевград с 5:0.

Тази победа е за феновете, но и за инж. Добрев и екипа му, които полагат грижи за футбола през последните години. Аз го подкрепям с цялото си сърце, защото всички хубави неща се случиха в неговия управленски мандат. Имаме стадион красавец, школата е организирана и подредена, записахме участие в „А” група, а сега се представяме на ниво в професионалния футбол, коментира специалистът, под чието ръководство отборът е в подем и натрупа актив от 21 точки. „Локомотив” вече има реални предпоставки и да играе бараж за участие в „А” група.

Ако момчетата си заслужат участие на бараж, няма да ги спирам, а ще подкрепя спортно-техническото ръководство. През всичките тези години съм показал, че умея да нося отговорност за футбола във всяко едно отношението - и организационно, и финансово, декларира инж. Добрев.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ