област Велико Търново
Сподели
01 окт 2019
Автор: ОбластВТ

С традиционен Преглед на самодейните състави отбелязаха Деня на възрастните хора в Горна Оряховица

С традиционен Преглед на самодейните състави отбелязаха Деня на възрастните хора в Горна Оряховица
Традиционният за 1 октомври – Ден на възрастните хора - Регионален преглед на самодейните състави проведоха на обновения площад в Горна Оряховица. Концертната програма, в която участие взеха стотици изпълнители от всички самодейни състави от общината, започна още в 9:00 ч. тази сутрин. 

Празникът уважиха кметът инж. Добромир Добрев за мандат 2015-2019 година и кандидат за кмет на община Горна Оряховица, инж. Деница Коева – заместник-кмет и упражняваща правата на кмет, както и други кандидати за кмет и общински съветници на предстоящите избори и гости.

Инж. Деница Коева приветства възрастните хора и отправи към тях своите най-сърдечни благопожелания за здраве, вяра и късмет. „Заставайки пред вас, искам да изразя своето уважение и преклонение пред житейския ви опит и мъдрост. Вие сте поколението, което вложи ум и сърце в изграждането на нашия град, а ние сме поколението, което продължава да работи за него. Нека на този ден повече хора да ви подадат ръка, да ви дарят с усмивка, да почерпят пример от вас как се живее и остарява с достойнство. Желая ви спокойни старини“, каза още инж. Коева.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ