област Велико Търново
Сподели
15 май 2019
Автор: ОбластВТ

С грандиозна церемония СУ „Вичо Грънчаров“ изпрати Випуск 2019

С грандиозна церемония СУ „Вичо Грънчаров“ изпрати Випуск 2019
С традиционен концерт в читалище „Напредък-1869“, горнооряховското средно училище „Вичо Грънчаров“ отпразнува изпращането на дванадесетокласниците от Випуск 2019. Наред с ежегодните прояви, този път организаторите от 11 „а“ клас, въведоха награждаването с „Оскари“.Церемонията започна с посрещане на училищното знаме. След това приветствено слово отправи директорът Нели Атанасова. „Днес е специалният ден на 12 „а“ клас, с класен ръководител Ваня Христова и на 12 „б“ с класен ръководител Красимир Александров. Ние заедно извървяхме пътя с вас, дванадесетокласници, учихме се взаимно. Но от утре вие ще ни липсвате. Бъдете дръзки – такива, каквито сте и сега. Бъдете успешни – ние сме с вас. На добър час“, пожела директорът Нели Атанасова.

Водещите от 11 клас представиха номинираните за Награда „Оскар“ по оригинален начин, а други ученици изиграха кратки скечове за всеки един.Владимира получи статуетката за „Астролог на випуска“, която ще замести Алена по БиТиВи. На Ангелина Лазарова се присъди „Темида на випуска“, която „ще спаси българската съдебна система и ще прекрати практиката с фалшивите бележки“. Андреа получи награда за „Биолог на випуска“.„Лингвист на випуска“ стана Анита Русева. Вирджиния Димитрова, Марияна Митева, Поля Вачева и Пламена Георгиева“ бяха отличени с „Купонджии на випуска“.

Статуетка за „Лирик на випуска“ получи Русиела Илиева. Оскар за „Пазители на българския фолклор“ грабнаха Зорница от 12 „а“ и Личко от 12 „б“ клас. Ани Бенакова грабна приза за „Редовно присъстващ“. Носителят на Оскар „Бицепс на випуска“ стана Божидар, който показа на гостите как се правят бицепси.Свилен Димитров стана „Хакер на випуска“. За ловец на женски сърца бе определен Кристиян.Влюбената двойка Станимир Костадинов и Йоана Мутафчиева получиха статуетка за „Ромео и Жулиета“. Павел, Йордан и Петър от 12 „б“ клас грабнаха Оскар за „Молекула на ученическата глупост“. Елизабет Костадинова стана „Мис висок ток“. „Ин-Ян на випуска“ получиха близначките Марияна и Невена Добреви, както и Николай Иванов и Пламен Петров.

Стефани и Теодор изпълниха латиноамерикански танц и получиха Оскар за „Зумба Мастър“.Антон Антонов бе определен за „Автомонтьор на випуска“. Носителят на „Фотограф на випуска“ стана  Ася Атанасова От 12 „б“ клас. „Мастър Шеф“ стана Цветомир Боев. Рени Сярова получи статуетка за „119 елемента на Менделеевата таблица“. Андреа, Анита, Божидар, Йоана, Пламена, Свилен, Антон, Йордан, Николай, Павел, Петър, Пламен и Станимир получиха награда за „Спортист на випуска“.

Пламена Георгиева стана „Отличник на випуска“. Крал и Кралица на СУ „Вичо Грънчаров“ станаха Петър Мирчев и Елизабет Костадинова.Светлана Георгиева от 6 „а“ клас поздрави завършващите с песента „Детство мое“. В края на празника, всички випускници излязоха на сцената и заедно отброиха от 1 до 12.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ