област Велико Търново
Сподели
11 апр 2018
Автор: ОбластВТ

Състезание по риболов организира Община Елена

Състезание по риболов организира Община Елена
Тази пролет общинското състезание по риболов ще се проведе на язовир „Палици“ в Еленския балкан и е поредната проява от спортно-туристическия календар на Община Елена за 2018 година.

Затоплянето през последните дни раздвижи рибата във водоема, което предполага добър улов за мераклиите в надпреварата.

Състезанието ще се проведе на 21 април (събот) и в него може да участва всеки, който отговаря на две условия – да има редовен риболовен билет и да е жител на община Елена. Състезателите ще бъдат разпределени в три категории – деца и младежи от 10 до 18 години, мъже, жени. Всеки участник трябва да има живарник, кеп и кукоизваждач.

От 8.30  до 9 часа в съботния ден е времето за потвърждаване на участие, жребий, регламент и инструктаж. Следва половин час за настаняване и захранване. От 9.30 ч. е официалното откриване и стартът на състезанието, което ще продължи два часа. След измерване на улова ще бъдат обявени резултатите и наградени победителите.

Крайният срок за записване е 18 април в стая 316 на общинската администрация при Марина Симеонова, 0879 101 420. Заявки могат да се подават и в рибарските магазини на града.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ