област Велико Търново
Сподели
09 ное 2017
Автор: ОбластВТ

Студенти от клуб "Имхотеп" гостуваха в Областна администрация Велико Търново

Студенти от клуб Имхотеп гостуваха в Областна администрация Велико Търново
Областният управител проф. д-р Любомира Попова бе удостоена със званието "Почетен член на клуба" от дипломатически клуб "Имхотеп" към Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

Студентите от клуба гостуваха в областна администрация, за да се запознаят с дейността и отговорностите на служителите в различните отдели. Областният управител приветства студентите и им пожела да бъдат все така последователни в работата си, за да постигат своите цели. Проф. Попова представи пред тях и презентация за географските и икономически показатели на областта. 

Дипломатически клуб "Имхотеп" е създаден по идея на Светослав Мишев, Драгомир Георгиев и Георги Николаев. "Клубът има за цел сдружаване на студенти от всички факултети на Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий”, които имат интерес и смятат да се развиват в различни сфери които са свързани с дипломацията – Дипломация, История и Теория на международните отношения, Политически науки, Реторика, Теория на държавното управление, Геополитика, История, География, Икономически науки и подобни сродни обществени дисциплини, каза неговият председател Светослав Мишев. 

Председателят на клуба бе удостоен с плакет от Областна администрация Велико Търново.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ