област Велико Търново
Сподели
14 сеп 2021
Автор: ОбластВТ

Стражица отправи поглед към нещо повече! Йордан Цонев откри предизборния си щаб!

Стражица отправи поглед към нещо повече! Йордан Цонев откри предизборния си щаб!
Община Стражица е готова за повече. Това недвусмислено заявиха множеството хора, дошли да подкрепят Йордан Цонев в откриването на неговия предизборен щаб тази вечер.
Независимият кандидат за кмет на Стражица избра да направи своя щаб на главната улица в града, където ще може да достигне с идеите си до възможно най-много хора.

По стара българска традиция, всички гости бяха посрещнати с питка и мед. 


В началото на дългия път, освен подкрепа от приятели и съграждани, Йордан Цонев получи най-силна подкрепа от своето семейство – жена му Антония, която му поля вода за късмет, както и трите му прекрасни деца.

Искам да благодаря на всички, които отделиха от личното си време, за да бъдат на откриването тази вечер. Виждам ,че тук има хора с различни професии, различни разбирания, етнос, даже и с различни политически виждания. Въпреки различията, ние ще тръгнем по нов път, който мислим, че е правилния. Не желая да ви давам празни обещания за гръмки цели и недостижими блянове. Но мога да ви дам дума и открито да заявя, че с честност и прозрачност ще работим за общата кауза „Община Стражица”. Гарантирам, че няма да подведа никого – живеем в малък град, а аз държа на честта. Със средствата, с които разполага Общината, ако не се прахосват безразборно за лични облаги, ще може да се допринесе много за града и селата. Трябва да дадем шанс на малкото хора, които останаха тук. С тези слова приветства присъстващите Цонев. 

От щаба на независимия кандидат заявиха, че съвсем скоро ще бъде направена и фейсбук страница, на която постепенно ще бъдат поместени вижданията по всички въпроси, касаещи бъдещето на община Стражица.
Йордан Цонев участва с номер 14 в интегралната бюлетина. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ