област Велико Търново
Сподели
06 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Светослав Иванов: Моето сърце, моят дом и моите приятели са тук, в Драганово!

Светослав Иванов: Моето сърце, моят дом и моите приятели са тук, в Драганово!
С отговорност и решителност  се изправям пред задачата да бъда кмет на село Драганово, за да служа на хората. Това е моето призвание!

Аз съм Светослав Иванов, но всички ме познавате като Слави. От 29 години работя като социален работник. Обичам да помагам. Приятелите ме описват като добър, спокоен и честен човек. Моят живот е посветен на хората. Социалната работа е в моето сърце, така се чувствам полезен. Смятам, че всички сме равни и затова трябва да се подкрепяме и уважаваме. Аз не съм политик и не искам да бъда. На нас - драгановчани ни е необходим човек, който да се посвети на кметската работа, защото тя не е от 8 до 5 часа. 

Противно на твърденията, аз не смятам, че селото ни замира. С малко усилия ще можем да го върнем на картата с най-добрите и китни села в България. Избягвам да говоря празни приказки. Човек трябва да говори това, в което вярва - само така хората ще го подкрепят. 

Поставям пред себе си няколко неща, за които ще работя и знам, че ще успея да изпълня. На първо място, селото трябва да се поддържа чисто, тревните площи и гробищният парк да бъдат добре окосени, а градинките с повече цветя. За тези проблеми трябва работна ръка, каквато понякога недостига. Затова и смятам, че един истински кмет трябва да работи заедно с екипа си. Доказахме, че с дружни усилия можем да постигнем много и вече почистихме не малка част от парка, за което искам да благодаря на всички включили се! Проблемът с ВиК мрежата и състоянието на улиците е от изключително значение за нашето село. По тази тема се изговори много. Първо искам да кажа, че ВиК не е собственост на Общината. Кметът на общината няма права да нарежда на ВиК да направят това или онова. Въпреки това, начини за подобрение има. В управленската програма на инж. Добромир Добрев са заложени изработване на проекти за подмяна на ВиК мрежа и улична мрежа с европейско или национално финансиране. Това е единственият възможен начин нещата да се случат. Вече сме разговаряли по този въпрос и имам неговото уверение, че ако бъде избран за кмет на общината, тези проекти ще са едни от основните му приоритети. Държа да съм изцяло честен и знам, че няма да направим чудеса, но съм сигурен, че промяната ще бъде осезаема.
Както вече казах, кметската работа не е от 8 до 5. Важно е винаги да си на разположение на хората. Административната работа не ми е чужда, което е от голямо значение. Понякога хората имат нужда от помощ и съдействие за различни документи. Достатъчно дълго съм бил част от държавния апарат и смятам, че с опита си ще мога да помогна на драгановчани с административните им проблеми.

Ще побързам да отбележа и няколко други неща. Избрах да се кандидатирам за кмет именно от ГЕРБ, най вече заради инж. Добромир Добрев и неговият екип. Ще ви дам и много ясен отговор защо. Защото знам, че ще можем да надградим вече започнатото. Драганово има развита читалищна дейност, страхотен пенсионерски клуб, училище и детска градина с много инициативи. Инж. Добрев вече е доказал, че подкрепя всичко това. За мен тези неща са гордост, но все още имам да докажа, че ще успеем да ги продължим и развием! Няма да позволя да се пускат слухове, че детската градина и училището ще затворят врати! Сами виждате, че за последните 8 години няма затворено учебно заведение в общината! Дори напротив - те се обновяват, ремонтират и развиват! Ремонтира се и пенсионерският клуб, и читалището! Нещата се случват, някои по-бързо, други по-бавно, но важно е да вървим по правилния път! 

Моето сърце, моят дом и моите приятели са тук, в Драганово! Ние сме работливи хора, отглеждаме най-добрите зеленчуци, организираме най-веселите празници, обичаме добрия театър, ходим на мачове и караме колело. Затова ни трябва и кмет, който да бъде един от нас - винаги сред хората и готов да помогне! 

Можете да подкрепите екипа на ПП ГЕРБ - Светослав Иванов за кмет на село Драганово и инж. Добромир Добрев за кмет на община Горна Оряховица, както и листата за общински съветници с №43 в бюлетината.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ